QUI SOM

El Centre Esportiu Pàdel Estany neix fruit de la voluntat d'oferir un servei per la Comarca del Pla de l'Estany relacionat amb el món de l'esport.

L'esport del pàdel està impactant arreu de Catalunya i de l'estat espanyol, és l'esport amb més noves llicències en els darrers anys, i creiem que la nostra comarca havia de gaudir d'unes instal·lacions noves, modernes i impactants per poder-hi jugar.

Alhora creiem que el nostre centre havia d'oferir quelcom més, i que tothom que hi vingués hi pogués practicar altres activitats relacionades amb el món de l'esport i la salut.

Per tirar endavant aquest projecte hem optat per construir-nos el nostre propi centre, ens hem rodejat de les millors empreses del sector del pàdel i de fitness, i ens assessoren professionals de reconegut prestigi i amb gran experiència dins d’aquest món.

L'objectiu final és poder aconseguir una proposta esportiva variada, motivant i innovadora, basada en la qualitat i la modernitat, perquè tothom qui vingui a gaudir amb nosaltres vegi complides les seves expectatives.

Serveis

  • Classes de pàdel.
  • Escola de pàdel per nens a partir de 4 anys.
  • Plans d'entrenament personalitzats amb dieta complementària.
  • Servei de lloguer de material de pàdel - pales, pilotes...
  • Elaboració de lliguetes i tornejos.